Schatkamer

Verfkamer no. 6/23 zoekt met liefde naar verborgen schatten, die zorgvuldig worden opgeknapt en die vervolgens een tweede kans krijgen.

Van kledingkast, commode, boekenkast tot nachtkastje en meer…. Bijzondere meubels met een verleden, die tegen een stootje kunnen en een verhaal vertellen.

Ons huidige aanbod

 

Spiegeltje spiegeltje aan jouw wand?

Prachtige klassieke barok spiegel met geslepen facet in de kleur Ginger van Painting the Past, afgewerkt met een zwarte waxlaag.

Afmeting: 69 x 59 cm.

Ophangen: op de achterkant van de spiegel zijn 4 haken gemonteerd: 2 voor horizontale en 2 voor verticale ophanging.

Vraagprijs € 80

Dressoir Bobbie

Meidenkast Laura heeft een nieuwe, erg gelukkige eigenaar gevonden …Op haar plek staat nu dit romantische dressoir in de etalage van voormalig bakkerij “de Koekoek”in Bergen (L) te shinen! Het dressoir is geverfd in de kleur Steel van Painting the Past. Het bovenblad hebben we blank geschuurd en afgewerkt met een lak in de kleur vergrijsd noten. Het dressoir heeft 2 grote lades, 4 kleine lades en twee deurtjes. Dus een zee aan opbergruimte.

Afmetingen:
H 81 cm | D 46 cm | B 154 cm

Vraagprijs € 295,00

Kast “Noor”

Een stoer en toch romantische kast, onze kast Noor! De kast is geverfd in de kleur Soft Black van Painting the Past. Noor heeft 3 legplanken en 2 lades, dus heel veel opbergruimte.

Afmetingen

Hoogte 211 cm | Breedte 130  cm | Diepte 55  cm 

Vraagprijs € 400

Verkocht

Op zoek

Vind je in onze Schatkamer niet datgene waar je naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje in onze Voorraadkamer. Misschien staat hier wel dat ene meubelstuk waar jij blij van wordt!

Of heb je zelf nog een kast of ander meubelstuk thuis staan, dat te mooi of te dierbaar is om afstand van te doen, maar dat eigenlijk niet meer bij je huidige smaak en/of interieur past?

Neem dan contact met ons op. Met een beetje liefde, voldoende kennis en heel veel passie kunnen wij ook jouw meubel een metamorfose geven en zorgen dat je weer helemaal verliefd wordt op je (oude) nieuwe meubelstuk.

Referenties

Debbie kocht een biedermeier kast, die ze bij ons bracht voor een grote opknapbeurt:

“ons pareltje,  geweldig gedaan! Zijn jullie gruwelijk dankbaar…”

Debbie

Linda en Wesley kochten bij ons een tweedelige Queen Anne kast, die we de gedurfde kleur aubergine hadden gegeven:

“Hij staat zo mooi , heel blij mee!”

Linda en Wesley

Maria kocht een antraciet zwarte kast voor in haar huiskamer:

Maria: “Dit juweeltje staat nu te pronken in mijn huiskamer!!! Super blij mee, heel lang naar gezocht en bij jullie gevonden. Dank je wel voor de service en gastvrijheid. Jullie zijn toppertjes!

Maria

Linda en Wesley bij de aanschaf van een tweede kast, een mooie meidenkast in de kleur Olive:

Linda: “dankjewel voor de mooie kast en fijne service! Heel blij mee. Fenne is er ook heel trots op!”

Wesley: “We zijn er erg blij mee, dank je wel!

Linda en Wesley

Contact

7 + 8 =

Riky

06-52070687
Well

Corina

06-20726561
Siebengewald